Sluit dit venster
 www.onstweedethuis.nl

WP 2Wieler Floriande
2Wieler Floriande, fietsenwinkel en –werkplaats ligt in de nieuwbouwwijk Floriande in Hoofddorp. Het ligt in het winkelcentrum met verschillende winkels en is goed te bereiken met openbaar vervoer. 2Wieler Floriande bestaat uit een winkelgedeelte en een ruime werkplaats met acht individuele werkplekken.

2Wieler Floriande is bestemd voor tien tot twaalf cliënten met een licht verstandelijke handicap. Zij houden van technisch werk en kunnen alleen of met een ander – ook zonder direct toezicht – doorwerken aan een taak. De cliënten kunnen zelfstandig naar hun werk reizen. Bovendien geldt dat fietsen repareren veelal staand werk is.

In de winkel worden fietsen en fietsartikelen verkocht. Cliënten helpen mee om de spullen in de winkel aan te vullen, de winkel netjes te houden en de klanten te helpen. In de werkplaats werken cliënten die allerlei reparaties kunnen uitvoeren aan de fietsen, bijvoorbeeld een band plakken of ketting vervangen.

Cliënten zijn werkzaam tussen 8.30 en 17.30 uur. Met iedere cliënt worden afspraken gemaakt over begin- en eindtijd. In toerbeurt wordt op zaterdag in de winkel gewerkt. Er zijn steeds minimaal twee medewerkers aanwezig.

WP 2Wieler Floriande
Hemertplein 2
2134 DW Hoofddorp
Telefoon: 023-5541739
E-mail: 2Wieler@onstweedethuis.nl
Sluit dit venster